Category DNRT

Wouter pakt p3!

Sonderwal haalt eerste podium DNRT!

Afgelopen zondag heeft Wouter Sonderwal zijn allereerste podium gehaald in de Toerklasse DNRT met zijn RMS Holland F1Cast Racing Ford Sierra Cosworth en daarmee ook het eerste podium voor het unieke simrace én real race team F1Cast Racing.

De dag begon lastig met remproblemen in de vrije training en na de kwalificatie bleken ook de motorsteunen het begeven te hebben. Door het doortastende werk van RMS Holland Racing (www.circuitautoshuren.nl) werd dit precies op tijd gerepareerd zodat hij vanaf de 10e plek kon starten aan de eerste race van de dag. Het door zon overgoten Circuitpark Zandvoort was het toneel voor de dag, maar Sonderwal hield zijn hoofd koel. Na een wat matige start, maakt hij gedurende de 12 ronden durende race veel goed en pakte de een na de ander om op een geweldige 4e plaats te finishen.

Read More
foto (9)

Simrace team gaat samenwerking aan met RMS Holland Racing

Zandvoort, 17 april 2012 - Afgelopen zaterdag presenteerde F1Cast Racing en RMS Holland Racing de auto’s waarmee ze dit seizoen in de DNRT zullen starten. RMS Holland Racing (www.circuitautoshuren.nl) is gespecialiseerd in de jonge klassieker Ford Sierra en heeft voor deze gelegenheid 3 Sierra’s uitgedost in de kleuren die het Simrace team F1Cast Racing online hanteert. F1Cast Racing is daarmee het eerste Nederlandse Simrace team wat de stap naar het echte circuit heeft weten te maken.

Onder ander...

Read More
foto (7)

RMS Holland F1Cast Racing bereidt zich voor

Nog een paar dagen en dan start het 2012 seizoen van de DNRT, waar RMS Holland F1Cast Racing zijn opwachting zal maken met meerdere Ford Sierra’s om de eer van deze bijna klassieke auto weer naar een hoog niveau te brengen. De Ford Sierra is natuurlijk een bekende uit de autosport. Jaren lang hebben deze laatste achterwiel aangedreven Fords de circuits bestookt. Van de ‘instapper’ 2 liters tot de dikke V6 Cosworths. RMS Holland F1Cast Racing neemt ze mee naar Zandvoort en gaat de strijd aan in het veld waar BMW de boventoon voert.

Het team is nog ke...

Read More
foto (12)

Race crew member for a day spectaculair in prijs verlaagd!

We hebben besloten om de prijs van de Race crew member for a day Experience in prijs te verlagen om het zo voor meer mensen toegankelijk te maken. In plaats van € 250,- is de prijs nu slechts € 175,- geworden! Ben je bovendien lid van Simrace Vereniging Nederland (www.SRVN.nl) dan ontvang je bovenop deze verlaging ook nog eens de bekende 10% korting, waardoor het nog maar € 157,50 kost!

Wat krijg je hier voor terug? Je bent een dag lang te gast bij het team RMS Holland F1Cast Racing tijdens een van de DNRT wedstrijd dagen. Sterker nog, je bent niet alleen te gast, je mag zelf meewerken met het team! Dichter bij de autosport kan bijna niet!

Als EXTRA bonus nodigen we je ook nog uit voor een van de F1Cast Racing Experience dagen, waarbij je naast de coureur mag plaatsnemen in...

Read More