Category Formule Renault

Logo definitief copy

F1Cast Racing is dood, leve XPC-Racing!

Vanaf 1 januari 2014 zal het team F1Cast Racing een nieuwe naam dragen: XPC-Racing!

Na jaren van het dragen van de naam van dé podcast over de Formule 1, F1Cast, zal het team vanaf januari 2014 door het leven gaan met de nieuwe naam, die verwijst naar Experience The Experience – Ervaar autosport zoals je nog nooit hebt gedaan. Als virtueel simrace team, en op het echte circuits met enerverende ervaringen op het gebied van de autosport. Meerijden met een coureur, mee werken tijdens races, of zelfs zélf rijden op het circuit!

Deze website zal als archief bewaard blijven, om alle verhalen uit het verleden een museumwaardige plek te gunnen. De nieuwe activiteiten gaan door op www.ExperienceTheExperience.eu!

Read More
gt4

Seizoen 2012 ten einde, 2013 voor de deur

Het seizoen 2012-2 is ten einde. Afgelopen maand werden de laatste races verreden en we hebben het seizoen met wisselend succes afgesloten.

Toerwagens

Kampioen Beelen en zijn teamgenoot Zondag wisten dit seizoen geen potten te breken. Met een nieuwe Honda Accoord in de fraaie kleuren van de 3 BBM-XPC teams, begonnen ze de strijd, maar wisten uiteindelijk niet verder

Read More
srvn_mag

SRVNtv Magazine editie 2 nu te bekijken!

SimRace Vereniging Nederland wil elke maand een videomagazine uitbrengen, waarbij de raceverslagen, een interview en nog andere nieuwtjes naar voren komen. De eerste editie is nu te bekijken, veel plezier!

In de...

Read More
de32b40846_grab_057

Hoogterp en de Jong zegevieren op de Norisring

Afgelopen donderdagavond vond alweer de vijfde en zesde race van het Formule Renault seizoen plaats. Nu was het veld afgereisd naar het compacte circuit van de Norisring.

De kwalificatie was als vanouds weer erg spannend en Bram Beelen was van plan om er weer een Beelen feestavond van te maken door pole position te trainen in de laatste seconden van de kwalificatietraining.

Read More