Monthly Archives January 2012

F1Cast Devils Racing Lamborghini

Beelen wint met overmacht

Bram Beelen heeft met overmacht de 4e testrace in het pre-seizoen, in de GT1 op Monza gewonnen. Met een voorsprong van meer dan 30 seconden wist hij als eerste over de finish te komen.

Read More
Toban

Goede testrace op Toban

Vandaag is de 3e testrace gehouden in de aanloop op het nieuwe seizoen bij SRVN, waar voor vandaag de Formule Renault op het programma stond, op het fantasie circuit Toban. Deze uitdagende baan kende 2 zeer fraaie races waar beide auto’s van het RMS Holland F1Cast Racing team zich goed in de picture hebben gereden. Robbie...

Read More
Estoril

F1Cast Racing wint testrace Estoril

Vandaag is de testrace verreden op het Portugese circuit van Estoril, voor de Toerwagens. Het was een ideale test voor zowel de rijders als de raceleiding om te testen voor het kampioenschap wat op 16 februari a.s. zal starten op Circuitpark Zandvoort. Het werd een F1Cast Racing feestje. In Race 1 wist Bram Beelen te winnen met zijn Honda Accord R, en pakte Maurice Zondag een nette 4e plaats en was daarmee de eerste BMW die over de streep kwam, achter 3 Honda’s. Ook Jos van der Sterren en Robbie Bouchoms wisten een prima race te rijden en eindigde rond de 10e plaats in een race die flink wat incidenten kende tussen de verschillende auto’s.

In Race 2 w...

Read More
SRVN_NL

SRVN lanceert website

SimRace Vereniging Nederland (SRVN) heeft vandaag officieel de website gelanceerd. De proloog is bijna ten einde, en het officiele seizoen staat voor de deur. Hoogste tijd dus dat er een volledig werkende website zou komen. Naast de website, waar nieuws uit de vereniging en uit de simrace wereld zal worden bijgehouden en de belangrijkste informatie over de vereniging te vinden is, is er een actief forum waar de leden zeer actief met elkaar communiceren over alles wat er binnen en buiten de vereniging zich afspeelt.

Op www.SRVN.nl is dus vanaf nu alles te lezen over de kampioenschappen, teampresentaties of nieuwe mods die uitkomen en waarmee gereden wordt.

Wil jij ook racen? Dat kan natuurlijk. Wordt dan lid van deze snelste vereniging en stap in je virtuele bolide om mee te doen!

Read More