Monthly Archives February 2012

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Art called Drifting

Afgelopen zaterdag hebben F1Cast Racing coureurs Wouter Sonderwal en Maurice Zondag hun rijkunsten weer bij mogen spijkeren. Dit keer op het gebied van driften. Het gecontroleerd dwars de bocht door dus. Een van de leukste dingen om te doen met een auto. Voorwaarde: genoeg vermogen, achterwiel aandrijving en overvloed aan banden. Een geweldige ervaring, zoals is te lezen op het blog gedeelte van Experience The Experience, geschreven door Maurice. 

Read More
GRAB_000

Dubbel podium Smits

Vanavond zijn de 3e en 4e race van het Formule Renault kampioenschap verreden op het andere nationale circuit, van Assen. Wegens de vakantie van Robbie Bouchoms was alleen Sven Smits aanwezig voor het RMS Holland F1Cast Racing team en heeft bij de beide races een sterk optreden laten zien. 

Read More
SIerra drift

Driften, de ultieme wagenbeheersing

Aanstaande zaterdag gaan RMS Holland F1Cast Racing coureurs Wouter Sonderwal en Maurice Zondag hun vaardigheden bijspijkeren. Natuurlijk weten beiden heren hoe je een auto zo snel mogelijk over een circuit moet jagen. Maar de laatste seconden vinden in een rondje doe je door de auto volledig op de limiet te kunnen rijden. En OP de limiet, betekent dat je er ook overheen moet kunnen. Dat is driften.

Read More
Winnaar Estoril Testrace Bram Beelen F1CR

Geweldige start van het seizoen!

Het nieuwe seizoen bij SRVN is voor F1Cast Racing uitermate goed verlopen. Er zijn inmiddels in elk kampioenschap de eerste races verreden, en eigenlijk hebben we in elk kampioenschap van ons doen spreken. Hieronder een korte samenvatting van de verschillende races:

Read More