Monthly Archives April 2012

logo f1cast witkopie

F1Cast terug als F1Cast Racing Podcast!

De F1Cast (www.F1Cast.nl) is terug van weg geweest! En hoe!

De naam F1Cast is nog steeds de inspiratie naam van het simrace team F1Cast Racing, en met dat race team is de stap gemaakt naar het ├ęchte circuit! F1Cast Racing is dus nu ook op de circuits te vinden waar de races van de DNRT georganiseerd worden. De auto’s worden op de baan gezet en gehouden door RMS Holland Racing, waar F1Cast Racing een samenwerkingsverband mee aangegaan is. Wouter Sonderwal en Maurice Zondag, online teamgenoten, en nu in real life dus ook, komen met speciaal door RMS Holland Racing geprepareerde Ford Sierra’s aan de start, in de zelfde kleuren als de online auto’s. Indrukwekkende en opvallende auto’s, en uniek in Nederland dat een simrace team deze stap heeft weten te maken...

Read More
foto (9)

Simrace team gaat samenwerking aan met RMS Holland Racing

Zandvoort, 17 april 2012 - Afgelopen zaterdag presenteerde F1Cast Racing en RMS Holland Racing de auto’s waarmee ze dit seizoen in de DNRT zullen starten. RMS Holland Racing (www.circuitautoshuren.nl) is gespecialiseerd in de jonge klassieker Ford Sierra en heeft voor deze gelegenheid 3 Sierra’s uitgedost in de kleuren die het Simrace team F1Cast Racing online hanteert. F1Cast Racing is daarmee het eerste Nederlandse Simrace team wat de stap naar het echte circuit heeft weten te maken.

Onder ander...

Read More
foto (7)

RMS Holland F1Cast Racing bereidt zich voor

Nog een paar dagen en dan start het 2012 seizoen van de DNRT, waar RMS Holland F1Cast Racing zijn opwachting zal maken met meerdere Ford Sierra’s om de eer van deze bijna klassieke auto weer naar een hoog niveau te brengen. De Ford Sierra is natuurlijk een bekende uit de autosport. Jaren lang hebben deze laatste achterwiel aangedreven Fords de circuits bestookt. Van de ‘instapper’ 2 liters tot de dikke V6 Cosworths. RMS Holland F1Cast Racing neemt ze mee naar Zandvoort en gaat de strijd aan in het veld waar BMW de boventoon voert.

Het team is nog ke...

Read More
srvn_mag

SRVNtv Magazine editie 2 nu te bekijken!

SimRace Vereniging Nederland wil elke maand een videomagazine uitbrengen, waarbij de raceverslagen, een interview en nog andere nieuwtjes naar voren komen. De eerste editie is nu te bekijken, veel plezier!

In de...

Read More