Monthly Archives August 2012

raceTEAM4u

Samenwerking raceTEAM4u, Dekker Racing en F1Cast Racing

De drie teams raceTEAM4u, Dekker Racing en F1Cast Racing zijn een samenwerking aangegaan voor het nieuwe toerwagen seizoen bij SRVN. De drie teams zien een sterke toegevoegde waarde in de samenwerking doordat de auto’s onder 1 technisch team op de baan worden gezet. Onder de naam van de twee hoofdsponsoren Beelen & Been Media (BBM) en Experience The Experience (XPC) zullen de 6 auto’s worden geprepareerd en technisch in orde gemaakt worden. De teams zullen wel als 3 aparte teams ingeschreven worden, door de beperking in het regelement dat er maximaal 2 rijders per team mogen deelnemen.

De r...

Read More
Bram Beelen WG

Beelen wint debuut race bij ALMS

Bram Beelen heeft vanavond een droom debuut gemaakt bij het internationale simrace geweld bij SimRacingOnline, door de openingsrace op Watkins Glen te winnen in de GT2 klasse. Na 2 uur racen was het Beelen die als eerste over de finish kwam en daardoor nu leider is in het kampioenschap. “Het was flink stampen, ik heb de hele tijd iemand achter me gehad op een seconden of twee.” aldus de blij verraste winnaar “Dus ja, ik ben wel blij dat ik gewonnen heb ja.”

Beelen startte de race met het idee om 1 pitstop te maken om nieuwe medium compound banden en brandstof mee te nemen. Die strategie werkte uitstekend en Beelen heeft laten zien dat hij ook op internationaal niveau tot de grote namen behoort. Het startveld met 40 auto’s was flink groot, en dan winnen is niet bepaald sinecure.

“Ik ben natuurlijk super trots...

Read More
Sahlen's Six Hours of The Glen

F1Cast Racing van start in de ALMS

Meervoudig kampioen Bram Beelen en zijn teamgenoot Robbie Bouchoms, beiden al lange tijd verbonden aan F1Cast Racing gaan vanavond van start in de openingsrace van het American LeMans Series (ALMS) op het oude Amerikaanse circuit van Watkins Glen in de staat New York. Het kampioenschap wordt georganiseerd door Sim Racing Online (www.simracingonline.net) en zal gaan over 10 races van 2 uur.

Omdat de inschrijving wat aan de late kant was, is het nog niet gelukt de auto in de juiste kleuren te zetten, dus zullen de heren in een maagdelijk witte RMS Holland F1Cast Racing Porsche 911 GT2 van start gaan.

De vooruitzichten zijn hoopgevend. In de eerste vrije training heeft Bram Beelen meteen de snelste tijd op de klokken weten te zetten...

Read More