GRAB_000

Dubbel podium Smits

Vanavond zijn de 3e en 4e race van het Formule Renault kampioenschap verreden op het andere nationale circuit, van Assen. Wegens de vakantie van Robbie Bouchoms was alleen Sven Smits aanwezig voor het RMS Holland F1Cast Racing team en heeft bij de beide races een sterk optreden laten zien. 

Sven zat er continue goed bij, en wist tijdens de hoofdrace zelfs bij de start van plek 4 naar de 1e plek te rijden door een superstart. Tegen de snelheid van Beelen, de Jong en Hoogterp was de Fries Groninger echter niet helemaal opgewassen en moest zijn meerdere erkennen in deze 3, echter doordat Beelen niet offiicieel mee doet met dit Formule Renault kampioenschap, worden de punten toch voor de 3e plaats aan Smits toegekend.

Een uitstekend resultaat dus met een volwassen race achter zijn naam.

De volgende race van de Formule Renault is over twee weken op de Norisring in Duitstland.

Beide races zijn terug te zien met het commentaar van Maurice Zondag op het SRVN TV kanaal.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>