Sahlen's Six Hours of The Glen

F1Cast Racing van start in de ALMS

Meervoudig kampioen Bram Beelen en zijn teamgenoot Robbie Bouchoms, beiden al lange tijd verbonden aan F1Cast Racing gaan vanavond van start in de openingsrace van het American LeMans Series (ALMS) op het oude Amerikaanse circuit van Watkins Glen in de staat New York. Het kampioenschap wordt georganiseerd door Sim Racing Online (www.simracingonline.net) en zal gaan over 10 races van 2 uur.

Omdat de inschrijving wat aan de late kant was, is het nog niet gelukt de auto in de juiste kleuren te zetten, dus zullen de heren in een maagdelijk witte RMS Holland F1Cast Racing Porsche 911 GT2 van start gaan.

De vooruitzichten zijn hoopgevend. In de eerste vrije training heeft Bram Beelen meteen de snelste tijd op de klokken weten te zetten. Als hij dit kan volhouden, is hij meteen een van de favorieten voor vanavond.

De race is live te volgen via deze link: http://forum.simracingonline.net/index.php?chat/

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>