Bram Beelen WG

Beelen wint debuut race bij ALMS

Bram Beelen heeft vanavond een droom debuut gemaakt bij het internationale simrace geweld bij SimRacingOnline, door de openingsrace op Watkins Glen te winnen in de GT2 klasse. Na 2 uur racen was het Beelen die als eerste over de finish kwam en daardoor nu leider is in het kampioenschap. “Het was flink stampen, ik heb de hele tijd iemand achter me gehad op een seconden of twee.” aldus de blij verraste winnaar “Dus ja, ik ben wel blij dat ik gewonnen heb ja.”

Beelen startte de race met het idee om 1 pitstop te maken om nieuwe medium compound banden en brandstof mee te nemen. Die strategie werkte uitstekend en Beelen heeft laten zien dat hij ook op internationaal niveau tot de grote namen behoort. Het startveld met 40 auto’s was flink groot, en dan winnen is niet bepaald sinecure.

“Ik ben natuurlijk super trots op wat Bram, maar ook Robbie die een schitterende 8e plaats wist te behalen, hebben gedaan. Ik weet dat Bram snel is, dat heb ik nooit onder stoelen of banken geschoven, want dat heeft hij meerdere keren bewezen. Je wordt niet zo maar tweevoudig kampioen bij SRVN. Dat hij dit nu wint in dit sterke internationale veld is echt fantastisch. Volgende keer rijden de heren in een fraai uitgedoste RMS Holland F1Cast Racing bolide en zal ook ons team dus zijn internationale stappen gaan maken. Met zo’n rijders duo moet dat succes gaan opleveren, en daar ben ik natuurlijk super blij mee.” Aldus een uiterst tevreden team eigenaar Maurice Zondag.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>