2013-02-21_00012

Twee dubbel podium in Zolder

F1Cast Racing heeft uitstekend gepresteerd op het circuit van Zolder in de tweede race van het Toerwagen kampioenschap bij SRVN. In Race 1 wist Rik Terpstra een fraaie 2e plek te behalen achter Marc Vermeer, en ook Maurice Zondag kon net als Terpstra goed profiteren van het ontbreken van strafgewicht, en werd 3e.

Een spannende tweede race ontvouwde zich, toen Zondag van een 6e plek wist door te stoten naar de eerste plaats tot aan de pitstops. Daar maakte het team echter een foutje en zodoende kwam Zondag achter Beelen de baan weer op. De 30 kilo strafgewicht van Beelen koste hem bijna een seconde per ronde op Zondag, die nu als 4e rond reed achter vriendenteam UGX Racing, die 1 en 2 reden. Een mooi gevecht ontvouwde zich tussen Rutger Mahu, Bram Beelen en Maurice Zondag, waar Zondag het best van wist te profiteren en 2e werd, voor Beelen, die daarmee een tweede dubbelpodium naar binnen hengelde.

De races zijn hieronder in zijn geheel terug te zien via de Livestream van SRVN

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>