F1CR2

De auto’s van het komende seizoen!

F1Cast Racing heeft vandaag de foto’s vrijgegeven van de auto’s voor komend seizoen. Met maar liefst 5 verschillende teams, 10 coureurs en zelfs 14 auto’s is het team weer goed vertegenwoordigd in de races van SRVN.

De 3 kampioenschappen waarin ze deelnemen zijn de F1, Toerwagens en de Clio Cup. De Devils auto’s zijn weer van de partij, in alle drie de klasses, met Jos van der Sterren als vertrouwd gezicht in alle drie de categorieen.

In de toerwagens is hij vergezeld door oud teamgenoot Rik Terpstra in de vertrouwde BMW 320si. In de Clio cup samen met Xiomar Elizabeth en in de Formule 1 met Roy de Muinck, een nieuw gezich in het F1Cast Racing team. Hij heeft goede banden met het merk Monster, dus was de combinatie daar snel gemaakt en kon Jos naast Roy instappen. De livery van deze auto zal later bekend gemaakt worden.

BMW devils BMW devils2 BMW devils3 998547_500100243403054_1833695843_n

 

Een ander bekend gezicht in de Formule 1 zijn Maurice Willems en Wouter Sonderwal. Zij zullen met de F1Cast Racing by iMaus bolide, ontworpen door Willems, weer gaan meedoen voor de prijzen in het mooie nieuwe seizoen in de Formule 1 in rFactor2.

004 001 002 003

 

In de Clio Cup was zoveel vraag van de rijders, dat hier een extra team is ingezet. Het F1Cast Xperience team. Natuurlijk in het teken van de Experience The Experience, waar het draait om het beleven in de autosport.

Rijders Sven Smits en Gerben Zomer zullen aan de start staan met hun Xperience Clio. Het leuke is dat Zomer na lange tijd weer terug is bij F1Cast Racing. In 2009 kwam hij ook al uit voor het team, toen nog bij Benelux Racing Online in de WTCC. Nu dus weer samen met zijn oude teammaatje Smits in de Clio Cup.

GRAB_002 GRAB_001

 

Bij het reguliere F1Cast Racing team zijn Bram Beelen en Maurice Zondag weer vertegenwoordigt.

Zowel in de Clio Cup als in de Toerwagens. Na een seizoen afwezig te zijn geweest in de Clio’s is Zondag dus ook daar weer aan de start. “Na de updat van rFactor2 waar de Clio’s een stuk beter rijden, wil ik het wel weer wagen ja. We zullen wel zien hoe het gaat. Het plezier van het rijden is het belangrijkste.” Aldus Zondag.  ”De auto dragen we op aan de oer oude Renault Alpine, de oer Renault waar grote succes mee gehaald zijn in de rally wereld in de jaren 60 en 70.”

De Toerwagens is vaste prik voor de heren, en de auto ziet er op zijn minst opmerkelijk uit. “We wilden het dit keer anders doen. Het is natuurlijk maar een serieus spelletje, maar een knipoog moet kunnen vonden we. We zijn dan ook best trots dat al onze sponsors zo enthousiast waren mee te doen. Onze dank gaat dan ook uit aan RedBalls, Mostert Energy, FedUp, Milfa, Hankock, VeryDisco, BORING, en natuurlijk mooi dat XXX games ook wilde meedoen. Dichter bij huis natuurlijk het bekende RoadKill uit het midden van het land en ons wel bekende XTC en natuurlijk Schildersbedrijf F1Kwast. We wilden ook graag onze bijdrage geven aan de nieuwe film over de maffia praktijken in simrace wereld “The Simfather”. We hebben er in elk geval weer veel zin in om de donderdag avonden met onze racevrienden bijSRVN door te brengen.” Aldus een enthousiast Zondag.

GRAB_010 GRAB_009 GRAB_008 F1CR3 F1CR2 F1CR1

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>