Over ons

F1Cast Racing is in 2009 begonnen als Sim Race team bij Benelux Racing Online. In talloze klasses zijn de coureurs van F1Cast Racing uitgekomen en hebben verschillende successen mogen meemaken. Team eigenaar Maurice Zondag is initiatiefnemer van F1Cast Racing en heeft uiteraard verschillende races en kampioenschappen mee gereden. Op dit moment zijn er 11 coureurs actief voor F1Cast Racing en rijden we bij Simrace Vereniging Nederland (www.srvn.nl)

In 2010 heeft Maurice Zondag zijn Real Racing Europese KNAF Race licentie gehaald en is gestart in de DNRT Toer klasse bij het team Greenwood Racing. In 2011 is F1Cast Racing, in samenwerking met RMS Holland Racing terug te vinden op het echte circuit, waar 2 simrace coureurs, Maurice Zondag en Wouter Sonderwal, in een Ford Sierra zullen deelnemen aan het DNRT Toer kampioenschap.

Daarmee is F1Cast Racing het eerste Nederlandse Sim Race team wat de stap naar het echte circuit maakt!

Daarnaast organiseert F1Cast Racing de zogenaamde Experience The Experience evenementen, waar iedereen verschillende onderdelen van het autoracen kan beleven. Van meerijden met een coureur op race snelheid over het circuit tot zelfs het meelopen met het team als een officieel team crew lid tijdens de racedagen zelf. Voor meer informatie hierover, kijk je op www.ExperienceTheExperience.eu !